3 redenen om Augmented Reality Marketing in je Business Plan op te nemen

Geplaatst door

Als je AR marketing nog niet in je bedrijfsplan hebt geïmplementeerd, dan is het nu tijd. Hier zijn drie redenen waarom augmented reality een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie zou moeten zijn.

1) Een meeslepende ervaring die klanten op een heel nieuw niveau betrekt

Augmented reality marketing stelt klanten in staat om op een geheel nieuwe manier met je merk te communiceren. Ze kunnen in jouw wereld stappen en die op een volledig meeslepende manier ervaren. Dit is het soort interactie waar klanten naar hunkeren, en het is het soort interactie dat kan leiden tot duurzame relaties tussen klanten en merken.

2) Een kans om je te onderscheiden van de concurrentie

Met zoveel concurrentie kan het moeilijk zijn om je merk te laten opvallen. Maar met augmented reality marketing heb je de kans om potentiële klanten echt te verbazen en hun aandacht te trekken op een manier die geen enkel ander merk kan. Met AR kun je een ervaring creëren die echt uniek is en die een blijvende indruk zal achterlaten bij degenen die eraan deelnemen.

3) Verhoogde betrokkenheid, merkbekendheid en verkoop

Van AR-gebaseerde marketingcampagnes is aangetoond dat ze de betrokkenheid, merkbekendheid en zelfs de verkoop vergroten. In één onderzoek zei 78% van de consumenten dat ze eerder zouden kopen bij een merk dat AR gebruikte in zijn marketingcampagne. En in een ander onderzoek zei 72% van de respondenten dat ze eerder geneigd zouden zijn een AR-ervaring te delen met vrienden of familieleden. Deze onderzoeken laten zien hoe krachtig augmented reality kan zijn als het gaat om de marketing van je merk.

Dit zijn slechts enkele van de vele redenen waarom je zou moeten overwegen augmented reality in je bedrijfsplan op te nemen. Als je op zoek bent naar een manier om klanten op een dieper niveau te betrekken, je te onderscheiden van de concurrentie en de verkoop te stimuleren, dan is AR de manier om te gaan. Wacht dus niet langer – begin vandaag nog met AR! Meer informatie te vinden op Vrtuali.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *