3 redenen om SEO uit te besteden

Geplaatst door

Waarom zou je SEO uitbesteden als je het ook zelf kunt doen? Door SEO aan een SEO specialist uit te besteden kun jij doen waar jij goed in bent, ondernemen en operationele taken uitvoeren. Hierdoor krijg je sneller resultaat op het gebied van SEO.

 

Jij kunt blijven doen waar je goed in bent

Zelf je SEO doen is zeker aan te leren, je leert voornamelijk de basis kennen, maar het echte resultaat bereik je pas door het in de praktijk zo vaak mogelijk uit te voeren. Het is dus veel lonender om jouw SEO uit te besteden aan een kwalitatief en ervaren SEO bureau. Vroeger was SEO namelijk een stuk simpeler, zoals het toevoegen van genoeg zoekwoorden op een pagina en het verkrijgen van genoeg links. Tegenwoordig is dat alleen niet voldoende, maar komt er ook techniek bij kijken, zoals de laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid.

 

Laat een specialist het in één keer goed doen

Veel bedrijven bieden SEO als dienst aan, maar hebben slechts één marketeer in dienst die allerlei marketingactiviteiten heeft. Hierdoor is het vaak zo dat hij of zij niet gespecialiseerd is binnen één vakgebied. Online marketing bestaat uit veel activiteiten onder andere SEO, SEA, e-mailmarketing, marketing automation en social media marketing. Wanneer je een SEO specialist zelf aanneemt, loopt het naast alle SEO tools die je nodig hebt nogal snel op qua kosten. Dit is de reden dat een overgroot deel van de bedrijven kiest voor het uitbesteden aan een extern SEO bureau.

 

Resultaten zien

De kans is enorm groot dat ook jouw concurrenten met SEO bezig zijn. De bedrijven die in de top 3 staan zijn altijd bezig met hun vindbaarheid. Blijf je concurrenten dus op voor. Zie SEO dan ook niet als kostenpost, maar als een investering. Zodra je namelijk bovenaan staat, gebeurt het niet snel dat je daar weer verdwijnt. Hogere posities in Google levert je namelijk automatisch “gratis” bezoekers op je website op.

 

Meer informatie vind je op https://www.theseostudio.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *