Meer weten over je website bezoekers

Geplaatst door

Als website eigenaar wil je natuurlijk zo veel mogelijk weten over je mensen die jouw website bezoeken. Je zou het liefste deze website bezoekers willen kunnen herkennen en je wilt weten welke zakelijke website bezoekers je hebt. Tegenwoordig is er een leadgeneratie software die jouw website bezoekers kan herkennen. In dit artikel vertellen we meer over deze software.

 

Leadinfo

Leadinfo is de software die jou kan helpen! Dagelijks bezoeken tientallen tot wel duizenden mensen jouw website, maar slechts een mini percentage van deze mensen neemt contact met jou op. Dit is natuurlijk verschrikkelijk, aangezien een groot deel van de bezoekers blijkbaar wel interesse hebben in jouw diensten of producten. Leadinfo is de applicatie die deze (en andere) zakelijke website bezoekers kan herkennen voor jou. Dit komt doordat ze het IP adres koppelen aan een uniek database.

 

Salesgerichter werken

Doordat je weet wie jouw website bezoeker heb je enorm veel nieuwe mogelijkheden op commercieel gebied. Je kan jouw bedrijf direct een stuk salesgerichter indelen. Zo kan je elke lead die op je website komt aanvullen met nieuwe informatie. Zo kan je zelf beslissen wat je met de leads doet en hoe je ze benaderd.

Wanneer je een B2B bedrijf runt zijn leads enorm waardevol voor je organisatie. Met de software van leadinfo kan jij veel meer uit jouw leads halen. Wil je meer informatie over de handige software? Op Leadinfo.com kan je alles vinden wat je moet weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *