Hoe los je de volgende 4 grote SEO problemen op?

Geplaatst door

Als u een bedrijf runt, wilt u er zeker van zijn, dat elke investering die u doet winstgevend is. Maar met de steeds veranderende online ruimte en verschillende variabelen, die van invloed zijn op uw website en het vermogen om correct te rangschikken, zijn er verschillende elementen waarmee u rekening moet houden. Om je te helpen, geven we je inzicht in enkele van deze SEO-problemen en hoe je ze kunt bestrijden.

  1. Slechte mobiele ervaring

Bij het runnen van een website kunt u in de loop van uw leven met verschillende uitdagingen worden geconfronteerd. Een van de grootste, die je misschien tegenkomt, is de slechte mobiele ervaring. Sinds de implementatie van mobile-first indexing hebben velen geconstateerd, dat hun website ondermaats presteert. Met een slechte mobiele ervaring komt een lagere positie en een hoger bounce percentage, met als gevolg dat uw website eronder lijdt. Daarom zal het nemen van de tijd om de mobiele versie van uw site te verbeteren, de algehele positie van uw website verbeteren.

  1. Irrelevante backlinks 

Naast het hebben van een slechte mobiele ervaring, is het belangrijk om ervoor te zorgen, dat je ook irrelevante backlinks bestrijdt. Met backlinks, die niet relevant zijn voor uw vakgebied, kan dit schade aan uw site veroorzaken en er zelfs toe leiden dat uw bedrijf na verloop van tijd wegzakt in Google. Daarom zal je de tijd moet nemen om deze backlinks op te lossen en ervoor te zorgen, dat andere backlinks relevant zijn en u op de lange termijn ten goede komen. Ze helpen zelfs helpen bij het verbeteren van uw Google-rangschikkingspositie in de loop van de tijd, zodat u kunt profiteren van meer organisch verkeer naar uw website. Dit kan door gebruik te maken van een digitaal marketingbureau of een interne specialist, zodat u uw backlinks kunt opschonen en de ranking kunt verbeteren. Uw linkbuilding uitbesteden doet u aan Linkbuilding bureau Connect your World.

  1. Trage laadsnelheden webpagina’s

Een ander probleem, waar veel mensen mee te maken hebben bij het implementeren van een SEO strategie, is de laadsnelheid van de pagina’s op uw website. Dit is een veelvoorkomend probleem voor verschillende bedrijven, zowel grote als kleine, en kan te maken hebben met verschillende variabelen. Of het nu gaat om de grootte van de afbeeldingen op uw site of de algehele navigatie van de site, het gebruik van een toonaangevend bureau zoals Absolute Digital Media zal u helpen dit in recordtijd te bereiken met zeer minimale problemen als resultaat.

Sitemaps bijwerken

Het laatste SEO-probleem waarmee veel mensen worden geconfronteerd, is het niet bijwerken van hun sitemap. Dit kan een probleem veroorzaken voor uw website in termen van Google-rangschikkingsposities. Als u er daarom voor zorgt, dat u uw sitemap optimaliseert en consequent bijwerkt, kunt u hoger op de ranglijst komen en ervoor zorgen dat u wordt gezien. Een duidelijke en beknopte sitemap zorgt ervoor, dat Google-bots gemakkelijk door de site kunnen navigeren en pagina’s correct kunnen indexeren, zodat u de allerbeste ervaring hebt als het gaat om het volledig optimaliseren van uw website tijdens de SEO-campagne. Met dit in gedachten zijn er veel SEO-problemen waarmee u te maken kunt krijgen tijdens de implementatie van uw campagne. Welke van deze gaat u gebruiken om ervoor te zorgen dat uw SEO-campagne een succes wordt?

De auteur van deze blog is Herman Geertsema. Hij is een ervaren freelance SEO specialist met meer dan 10 jaar ervaring. Daarnaast is hij directeur eigenaar van SEO en Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *