Alle leuke mogelijkheden voor tasjes bedrukken

Geplaatst door

Wanneer laat je tasjes bedrukken?

Tasjes bedrukken kan al jarenlang. De afgelopen jaren is het bedrukken van je foto op een mok, canvas of placemat uitgegroeid tot een grote industrie. Tasjes ontbreken niet in het aanbod van de afbeeldingenmarkt. Maar in tegenstelling tot een mok, schort of een placemat neem je een tas mee naar buiten en wordt die door de hele wereld gezien. Daardoor zijn tassen niet zomaar een voorwerp om te laten bedrukken: het kan ook nog eens functioneel zijn. Denk aan evenementen waarbij je een hele groep aan moet spreken. Of moet laten zien dat iedereen bij eenzelfde gezelschap hoort.  Op de meeste websites kun je voor de grotere orders een korting krijgen als je meerdere producten tegelijk laat drukken. 

Tasjes bedrukken voor een evenement

Als je een groot bedrijf hebt kan je tasjes bedrukken als je naar een evenement, zoals een beurs gaat. Overweeg je om de naam van je bedrijf bij de mensen bekender te laten maken, dan kan je de mensen trakteren op een goodiebag met allerlei kleine cadeautjes of producten. Als je werkt voor een grote uitgever, kan je deze tas bijvoorbeeld vullen met een kleine selectie tijdschriften. De tijdschriften worden misschien na een tijdje weggegooid, maar een klein katoenen tasje wordt vaak wel bewaard: het is de ideale kleine boodschappentas die het betalen voor een plastic tasje voorkomt. Drie keer raden waar jouw bedrijfslogo ineens nog meer te zien is, behalve op de beurs? 

Tasjes bedrukken voor de sportclub

Vergroot je teamspirit en laat tasjes bedrukken voor de sportclub. Als je iedereen van de club dezelfde sporttas geeft, dan zal de tegenstander jullie van een grote afstand aan zien komen met het logo van de sportclub, de clubkleuren en misschien ook zelfs met de namen van de leden op de tassen gedrukt. Het is allemaal mogelijk. Zeg nu zelf: het ziet er toch stukken indrukwekkender uit als iedereen met dezelfde tas aan komt lopen dan als iedereen met een willekeurige sporttas het veld of de sportzaal betreedt? Als er een groep met dezelfde clubkleuren richting de kleedkamers vertrekt, dan spat de teamspirit eraf! 

Meer info: Relatiegeschenken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *