De voordelen van het gebruik van mokken op een werkplek

Geplaatst door

Mokken zijn om verschillende redenen de perfecte kantoorartikelen. Hier zijn verschillende redenen:

Veelzijdig

Mokken zijn veelzijdig en kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt, namelijk voor zowel koude als warme drankjes, maar ook als pennenhouder op kantoor. Je kunt zo creatief zijn zoals je zelf wil. En er zijn vast nog vele andere manieren hoe je een mok kan gebruiken, maar die zul je vanzelf zien dan bij jouw op kantoor!

Persoonlijk

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat iedereen de perfecte kan vinden die bij hen past en die ook nog eens aansluit bij hun behoeften. Ook is het fijn om de mok bijvoorbeeld een fel kleurtje te geven zodat de mok goed opvalt. Zo weet iedereen; afblijven want dat is diegene’s mok.

Duurzaam

Ze zijn duurzaam en gaan jaren mee als je ze goed verzorgt. Mokken zijn met 100% zekerheid duurzamer dan andere wegwerp plastic bekertjes bijvoorbeeld. Mits ze de mok goed verzorgt en steeds schoonmaakt na gebruik. Anders loop je de kans dat oude drinkresten in de mokken blijven zitten en er helemaal in bijten. En dit willen we natuurlijk niet en is heel erg onhygiƫnisch.

Betaalbaar

Ze zijn betaalbaar en passen in elk budget. Je kunt ze in allerlei soorten, maten, kleuren, prijzen etc. vinden. Het is schappelijk dat als een mok groter is of een uniek ontwerp heeft de prijs ook wat hoger is, maar over het algemeen is een mok voor iedereen binnen handbereik om aan te schaffen.

Verschillende maten

Zo zijn er in verschillende maten zoals eerder al gezegd, dus je kunt de perfecte vinden voor jouw behoeften. Sommige mensen vinden het fijn om met een grote mok voor te zitten terwijl anderen liever de voorkeur geven aan een wat kleinere mok. Denk hier dus eens over na of als je sowieso goed wilt zitten. Ga dan gewoon voor het standaard formaat.

Is het dus niet fantastisch om jouw werknemers te belonen met hun eigen bedrukte mok? Neem voor meer informatie eens een kijkje op bedrukken.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *