Vrachtwagenreclame die echt opvalt op de snelweg

Geplaatst door

Wilt u ook dat uw vrachtwagenreclame opvalt op de snelwegen van Nederland en misschien zelfs in het buitenland? Dan zijn wij het perfecte bedrijf voor u. Want Rextom is het bedrijf dat u zoekt als het gaat om de beste en opvallende vrachtwagenreclame. Dit is de ideale manier om een rijdende visitekaartje rond te laten rijden. Bovendien is het bewezen dat mensen opvallende rijdende reclames beter onthouden dan bijvoorbeeld reclame van een bushokje. Wij zorgen ervoor dat uw reclame wordt gezien door de rijdende mensen van Nederland en internationaal.

Een vrachtwagenreclame om te blijven onthouden

Heeft u interesse in vrachtwagenreclame? Dan heten wij u welkom in onze werkplaats waar wij graag met u aan het werk gaan. Wij begrijpen dat u misschien niet veel verstand heeft van het vormgeven van een reclame op een vrachtwagen. Maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Samen met een vormgever kunt u aan de slag om een design te ontwerpen voor de vrachtwagen. Als deze klaar is en goedgekeurd door u, dan gaat hij op de vrachtwagen. Zelfs als het design al op de vrachtwagen is en u wilt iets veranderen is dat bij ons gewoon mogelijk.

Meerdere diensten

Maar naast vrachtwagens doen wij ook andere voertuigen designen en wrappen met reclames of logo’s. WIlt u bijvoorbeeld uw eigen bedrijfsauto wrappen met uw design en logo erop zodat mensen uw bedrijf herkennen? Dat is helemaal geen probleem bij ons. U kunt ook bij ons terecht als algemeen reclamebureau. Wij zorgen ervoor dat uw reclame campagne overal in de omgeving wordt herkent of gezien wordt door uw doelgroep. Bovendien werken wij graag met u samen, zodat u ook het gevoel krijgt dat het uw campagne wordt, en niet van ons bedrijf. Daarbij kunt u ook professioneel advies bij ons vragen als u ergens niet uit komt.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en al andere projecten die wij hebben mogen doen voor meerdere klanten? Bekijk dan eens onze website voor meer informatie over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *