een zomergeschenk

Verras jouw medewerkers met een zomergeschenk! 

Geplaatst door

De zomer is in volle gang. Het is nu de perfecte tijd om je personeel te bedanken voor hun aandeel in het succes van je bedrijf. Wat beter dan een leuke zomergeschenk personeel als dank? Of je nu op zoek bent naar iets origineels of juist iets klassieks, er zijn veel geweldige opties om je medewerkers te verrassen en te laten weten dat je waardeert wat ze doen. Laten we eens kijken naar enkele mogelijkheden!

 Uitstapjes

Een uitstapje is altijd een goede manier om tijd door te brengen met collega’s buiten de werkomgeving. Kies voor een activiteit die bij je team past, zoals een dagje strand of picknicken in het park. Je kunt ook eten bestellen van lokale restaurants in de buurt of catering laten verzorgen voor het evenement. Bovendien kun je ook tickets voor openluchtvoorstelling, sportevenement of concert verstrekken als cadeau aan je personeel.

 Cadeaubonnen

Als je op zoek bent naar iets makkelijks, maar waardevols, overweeg dan cadeaubonnen te geven aan je teamleden. Cadeaubonnen laten iedere werknemer toe om iets te kopen dat binnen hun interesse ligt en waarderen ze het feit dat ze keuze hebben met hun geschenk. Je kunt cadeaubonnen uitgeven voor lokale winkels of online winkels zoals Amazon en Bol.com.

Persoonlijk geschenk

Als je wilt investeren in iets meer persoonlijks, dan ben je vast op zoek naar originelere ideeën. Eenvoudige opties hierbij zijn items zoals boeketten bloemen, gepersonaliseerde flessen champagne of kaarten met unieke berichten erop die elk teamlid persoonlijk toont hoeveel waarde jij hen toedicht als lid van jouw team. Bovendien is er altijd nog de optie om vouchers aan te schaffen voor wellness-of beautybehandeling die jouw personeel kan genieten tussen de bedrijfsuren door!

Goed voor marketing

Als je op zoek bent naar een geschenk om de aanwezigheid van je merk te versterken, waarom overweeg je dan geen promotieartikelen zoals mokken of t-shirts met je bedrijfslogo erop. Deze attente en nuttige geschenken zullen de teamleden herinneren aan het succes van hun harde werk, dat op zijn beurt zal helpen je bedrijf te promoten.

Er zijn vele manieren om jouw personeel te verrassen met unieke zomergeschenken dit jaar! Of het nu gaat om uitstapjes, cadeaubonnen of persoonlijke geschenken – help jezelf en jouw bedrijf allemaal om de motivatie hoog te houden binnen hetzelfde team!

Bron: sterkado

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *