Dé app die het gemakkelijk maakt voor de horeca

Geplaatst door

In de horeca werken is hard werk. Naast lange dagen draaien, moet je ook nog rekening houden met zeer veel administratief werk. Zo moet je je voorraad bijhouden, zien dat je genoeg cash in je kassa hebt, zorgen dat je ook een betaalautomaat hebt waarbij mensen met de kaart of contactloos kunnen betalen en ook nog eens bestellingen en reserveringen beheren. Dit alles is zeer veel werk indien je met alles apart rekening moet houden. Een makkelijkere oplossing zou zijn om al dit te managen in één platform. Gelukkig bestaat dit platform al. Deze heet de sjef.app.

Voor alle soorten horeca zaken

Horeca is een grote categorie waaronder er veel subcategorieën vallen. Zo heb je tearooms, restaurants, cafés maar ook traiteurs of foodtrucks. Bij al deze horecazaken komen bij de meeste toch het merendeel overeen qua organiseren van de zaak. Zo hebben de meeste restaurants en sommige cafés reserveringen, foodtrucks en traiteurs hebben bestellingen, maar allen hebben ze bestellingen van drank en eten en moeten ze een betaalsysteem hebben waarbij het meeste kan gebruikt worden. Er zijn al veel applicaties of platformen waarbij elk systeem gecoverd wordt, maar het handigste is natuurlijk om slechts één platform te moeten gebruiken waarbij je alles in één mooi overzicht hebt. Een voorbeeld van zo’n platform is de sjef.app, https://www.sjef.app/.

Meer rust, minder stress

Door het gebruik van zo’n platform, kan je beter focussen op wat echt telt in je zaak: je klanten. Naast administratie is het belangrijkste om je zaak draaiende te houden en dus ook je klanten tevreden te houden. Indien je heel de tijd bezig bent met administratie en hiervan geen overzicht hebt, verlies je te veel tijd en heb je te veel stress om je bezig te houden met de reden waarom je net je horeca zaak hebt geopend. Dat is, de passie voor horeca en het sociale contact. Verlies dit niet uit het oog door het gebruik van een all-in-one platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *