marketing

Nieuwe inzichten in Marketing en Branding

Geplaatst door

Vandaag de dag kun je niet meer om begrippen als marketing en branding heen. Bijna iedere onderneming is bezig zich te onderscheiden van de rest. Maar wat maakt je nu eigenlijk uniek? En hoe overtuig je de rest van de wereld hiervan? Maar vooral; hoe blijf je uniek? In deze blog lees je hoe jouw onderneming continu verrijkt met de nieuwste inzichten op het gebied van marketing en branding

Gastspreker

Wie kunnen je nu betere inzichten geven in een bepaald onderwerp dan dé experts op dat gebied zelf? (Gast)sprekers vertellen je op een evenement graag over hun ervaring en expertise binnen een bepaald vakgebied. Hoe pakken zij een bepaald vraagstuk aan? Hoe maken zij hun onderneming onderscheidend en uniek? Hoe combineren zij marketing en branding? Enorm veel vragen waar (gast)sprekers je tijdens een lezing graag antwoord op geven. Er zijn verschillende sprekers over marketing & branding die je graag meenemen in hun visie!

Webinars of workshops

Veel (online)marketing bureaus vertellen je vandaag de dag in hun e-books over hun perfecte aanpak op het gebied van marketing of branding. Maar, deze e-books zijn natuurlijk geschreven vanuit het perspectief van het marketingbureau. Praat je liever met anderen over een geschikte aanpak, of laat je je graag inspireren door meerdere perspectieven of standpunten? Misschien is het bijwonen van een Webinar of workshop dan wel iets voor jou! Bij een Webinar of workshop staat gedurende het gehele evenement een bepaald onderwerp centraal. Dit onderwerp wordt tijdens de Webinar of workshop vanuit meerdere invalshoeken benaderd. Webinars over marketing of branding bijvoorbeeld zijn bijna dagelijks bij te wonen. Met andere woorden, een unieke kans om nieuwe inzichten op het gebied van marketing en branding op te doen!

Benieuwd?

Lukt het je maar niet om jouw onderneming te onderscheiden van je concurrenten? Of heb je een bepaalde strategie bedacht, maar weet je niet hoe je hem moet uitrollen? Dan kan het erg interessant zijn om eens te luisteren naar een (gast)spreker of eens een Webinar of workshop bij te wonen. Speakers Academy is hét sprekersbureau waar je (gast)sprekers over marketing of branding kan boeken, maar ook zo een Webinar/workshop over marketing of branding kunt bijwonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *